RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou, recepty Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou, Vepřové, palce, ve, slaninovém, přebal


Recept na Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou

Recept na Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou je zařazen v kategorii minutky. K přípravě Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 ks palců z vepřové kýty (část vepřové panenky oddělená od kýty) 10 dkg uzené slaniny - na tenké plátky čerstvý rozmarýn – 2 větvičky pepř, sůl, sádlo máslo, 15 cm bílé části pórku, 1 menší mrkev, 4 lžíce sterilované kukuřice, petrželová nať.

Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou

Recept na Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou:
Palce odblaníme, bohatě osolíme a opepříme. Potřeme každý palec lehce rozpuštěným sádlem a posypeme velmi jemně nasekaným rozmarýnem. Každou porci takto ochuceného palce obalíme velmi tenkým plátkem slaniny. Pánev - nejlépe steakovou rozpálíme a přidáme cca dvě lžíce rozpuštěného vepřového sádla. Vložíme okořeněné a obalené vepřové palce. Tyto opečeme ze všech stran, dokud slaninový přebal nebude křupavý – tedy zlatý. Po opečení zabalíme každou porci palce do připraveného alobalu a necháme zabalené cca 10 minut. Mezitím si v malé pánvi na lžičce másla opečeme nakrájený pórek, nastrouhanou mrkev, kukuřici a nasekanou petrželovou nať. Vše společně prohřejeme a osolíme a opepříme dle chuti. Odložené palce vybalíme opatrně z alobalu tak, aby nám nevytekla šťáva, kterou maso po zabalení pustí. Palce dle velikosti servírujeme vcelku nebo překrojené šikmým řezem. Přelijeme šťávou z masa zachráněnou v alobalu. Podáváme s vařeným bramborem a teplou máslovou zeleninovou směsí. Jako bonus můžeme doplnit karamelizovaným plátkem jablka.

Poznámka k receptu na Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou:
tak za tyhle palce ti dávám palec

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 23.12.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Minutky
  • Suroviny: 4 ks palců z vepřové kýty (část vepřové panenky oddělená od kýty) 10 dkg uzené slaniny - na tenké plátky čerstvý rozmarýn – 2 větvičky pepř, sůl, sádlo máslo, 15 cm bílé části pórku, 1 menší mrkev, 4 lžíce sterilované kukuřice, petrželová nať
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist