RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové bylinkové špízy

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové bylinkové špízy, recepty Vepřové bylinkové špízy, Vepřové, bylinkové, špízy


Recept na Vepřové bylinkové špízy

Recept na Vepřové bylinkové špízy je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové bylinkové špízy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g vepřového masa (panenka, pečeně, kýta) hrst míchaných čerstvých bylinek (petrželka, bazalka, libeček...) jarní cibulka (bílá část) 2 stroužky česneku 3 lžíce olivového oleje pár kapek citrónové šťávy bobkový list pepř sůl.

Vepřové bylinkové špízy
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové bylinkové špízy

Recept na Vepřové bylinkové špízy:
Z olivového oleje, česneku, bylinek, citrónové šťávy, soli a pepře vytvoříme marinádu - jde spíš o jakousi "pastu" (nejlepší je vše najednou roztlouct a utřít ve hmoždíři). Maso nakrájíme na kousky velikosti soust a naložíme do marinády. Před pečením ho napichujeme na špejle nebo jehly (můžeme použít i tuhé větvičky rozmarýnu - viz. foto)a prokládáme je kousky cibulky a bobkovými listy. Pekáč se špízy vložíme do rozpálené trouby a pečeme 30-40 minut - podle druhu masa - dozlatova. Příležitostně potíráme zbylou marinádou. Jako příloha jsou dobré šťouchané brambory s dozlatova opečenou cibulkou nebo jen zeleninový salát (např. tzatziky).

Poznámka k receptu na Vepřové bylinkové špízy:
moc pěkný receptík,taky mám ráda bylinky v jídle,hlavně v létě když je větší možnost bylinek čerstvých.+1

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové bylinkové špízy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 23.04.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 500 g vepřového masa (panenka, pečeně, kýta) hrst míchaných čerstvých bylinek (petrželka, bazalka, libeček...) jarní cibulka (bílá část) 2 stroužky česneku 3 lžíce olivového oleje pár kapek citrónové šťávy bobkový list pepř sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové bylinkové špízy, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové bylinkové špízy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové bylinkové špízy

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...
curry - Kuře po indicku
Vložil: Pavlína
2016-01-01 23:55:39

to bude hodně dobré :) Jen pozor na kari, aby bylo kvalitní, pak to múže zkazit celý dojem. Já doporučuji tohle http://www.asijske-potraviny.eu/koreni-a-korenici-smesi/291-madraske-kari-nepalive-rajah-20x100g-2147483647.html A určitě ne to ze supermaretu ...
CIBEBKY - Cibébky
Vložil: Alena Žurková
2015-12-20 19:41:30

Nikde na nete som nenašla na koľko a ako dlho sa cibebky pečú. Prosila by som o odpoveď. Ďakujem...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist