RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Tortellini s bylinkovou náplní

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Tortellini s bylinkovou náplní, recepty Tortellini s bylinkovou náplní, Tortellini, bylinkovou, náplní


Recept na Tortellini s bylinkovou náplní

Recept na Tortellini s bylinkovou náplní je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Tortellini s bylinkovou náplní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Těsto: 4 vejce, 400 gramů mouky, 1 lžíce oleje, 1 lžíce vody, špetka soli. Náplň: 200 gramů špenátu (ne mražený,ale listy), 300 gramů ricotty, 2 žloutky, 100 gramů strouhaného parmazánu, 3 lžíce sekané petrželky, sůl pepř, muškátový oříšek. A ještě asi 50 gramů parmazánu na posypání a trochu másla..

Tortellini s bylinkovou náplní
Zvětšit obrázek

Recept na Tortellini s bylinkovou náplní

Recept na Tortellini s bylinkovou náplní:
Suroviny na těsto společně zpracujeme a vzniklé těsto necháme přikryté asi 20 minut odpočinout. Mezitím očistíme a omyjeme špenát, uvaříme ho v osolené vodě, necháme okapat, vymačkáme a posekáme na jemno. Sítkem protřeme ricottu, vmícháme strouhaný parmazán, petželku a špenát. Směs dochutíme solí, pepřem a špetkou muškátového oříšku. Odpočinuté těsto vyválíme na plát silný asi jako výška tupé strany nože a slenicí nebo formičkou vykrajujeme kolečka o průměru asi 5 cm. Do středu každého kolečka dáme kávovou lžičku náplně, okraje těsta potřeme bílkem a přeložíme do tvaru půlměsíčku tak, aby byly okraje pevně spojené. Každý půlměsíček ovineme kolem prstu a konce k sobě pevně stiskneme, aby vznikl takový prstýnek. Tortelini necháme asi 10 minut odpočinout. Potom je vaříme v osolené vroucí vodě 10-15 minut. Během vaření, často mícháme. Po vyjmutí posypeme parmazánem a polejeme trochou rozpuštěného másla. Ihned podáváme.

Poznámka k receptu na Tortellini s bylinkovou náplní:
Ingrid, nepíšeš jakou mouku - dala jsem hladkou. Těsto jsem udělala v mixéru. Ale popravdě řečeno, jestli jsi toto dělala pro celou rodinu, tak klobouk dolu. Udělala jsem jich jenom trochu - nemám na to náturu. Jo a vařila jsem je pouze 2 minuty (byly ok), protože těsto je čerstvé a není usušené. Myslím, že 10-15 minut je moc hodně.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tortellini s bylinkovou náplní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Ingrid.W (Ingrid Weissmannová)
  • Datum vložení: 11.05.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: Těsto: 4 vejce, 400 gramů mouky, 1 lžíce oleje, 1 lžíce vody, špetka soli. Náplň: 200 gramů špenátu (ne mražený,ale listy), 300 gramů ricotty, 2 žloutky, 100 gramů strouhaného parmazánu, 3 lžíce sekané petrželky, sůl pepř, muškátový oříšek. A ještě asi 50 gramů parmazánu na posypání a trochu másla.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tortellini s bylinkovou náplní, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tortellini s bylinkovou náplní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tortellini s bylinkovou náplní

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...
curry - Kuře po indicku
Vložil: Pavlína
2016-01-01 23:55:39

to bude hodně dobré :) Jen pozor na kari, aby bylo kvalitní, pak to múže zkazit celý dojem. Já doporučuji tohle http://www.asijske-potraviny.eu/koreni-a-korenici-smesi/291-madraske-kari-nepalive-rajah-20x100g-2147483647.html A určitě ne to ze supermaretu ...
CIBEBKY - Cibébky
Vložil: Alena Žurková
2015-12-20 19:41:30

Nikde na nete som nenašla na koľko a ako dlho sa cibebky pečú. Prosila by som o odpoveď. Ďakujem...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist