RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa, recepty Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa, Sladko-pálivá, "čína", hovězího, masa


Recept na Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa

Recept na Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400g hovädzieho mäsa - ja som mala steak zo sviečkovice 2 ČL kukuričný škrob sójová omáčka – 2PL na marinádu a asi 3PL na dochutenie jedla 3 strúčiky cesnaku - prelisované kúsok čerstvého zázvoru – nakrájaný na tenké pásiky 1 červená chilli paprička 1 menšia cibuľa –nakrájaná na hrubšie rezance 1 červená sladká paprika – nakrájaná na pásiky 1ks zeleninového bujónu – rozpustený v cca 100ml rozvarenej vody 1 ČL hnedý cukor olivový olej soľ, čierne mleté korenie – na dochutenie.

Sladko-pálivá
Zvětšit obrázek

Recept na Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa

Recept na Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa:
Mäso si nakrájame na veľmi úzke pásiky, pridáme 2PL sójovej omáčky a škrob a všetko spolu premiešame. Vo woku (alebo vo veľkej panvici) si zohrejeme 2PL olivového oleja a keď je olej horúci pridáme mäso. Za stáleho miešania opekáme sprudka asi 5-7 minút, pokiaľ nie je mäso hotové. Dáme dole z panvice a udržujeme v teple. Na tú istú panvicu (ktorú som ale musela trochu opláchnuť) dáme opäť trochu oleja, pridáme cesnak, zázvor a chilli papričku (tú sme si vopred rozkrojili napoly, vybrali z nej jadierka a nakrájali na tenké prúžky). Tiež sprudka opekáme asi minútu a potom pridáme nakrájanú cibuľu a papriku. Opekáme ďalších pár minút a následne pridáme opečené mäso, zeleninový bujón, 3 PL sójovej omáčky a dochutíme soľou, cukrom a korením. Omáčka má mať sladko-štipľavú chuť. Privedieme do varu, jemne povaríme, ak je to priveľmi riedke ešte zahustíme škrobom. Ak sa vám zdá, že je málo šťavy, prilejte rozvarenú vodu a pridajte viac ochucovadiel Dôležité je, aby zelenina zostalá chrumkavá, ale aby nebola surová.

Poznámka k receptu na Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa:
My sme to tentokrát podávali s vaječnými čínskymi rezancami, ktoré som uvarila podľa návodu a po uvarení som ich ešte trochu opiekla na sezamovom oleji a pokvapkala sójovou omáčkou. http://www.gurman.estranky.sk

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: gurmanka
  • Datum vložení: 19.06.2011
  • Počet porcí: 2-3 porcie
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 400g hovädzieho mäsa - ja som mala steak zo sviečkovice 2 ČL kukuričný škrob sójová omáčka – 2PL na marinádu a asi 3PL na dochutenie jedla 3 strúčiky cesnaku - prelisované kúsok čerstvého zázvoru – nakrájaný na tenké pásiky 1 červená chilli paprička 1 menšia cibuľa –nakrájaná na hrubšie rezance 1 červená sladká paprika – nakrájaná na pásiky 1ks zeleninového bujónu – rozpustený v cca 100ml rozvarenej vody 1 ČL hnedý cukor olivový olej soľ, čierne mleté korenie – na dochutenie
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sladko-pálivá "čína" z hovězího masa, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sladko-pálivá "čína" z hovězího masa

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

roastbeef - Anglická hovězí pečeně
Vložil: Jitka Odvárková
2017-11-07 20:06:44

Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ? Jitka...
hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist