RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ruský biftek

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ruský biftek, recepty Ruský biftek, Ruský, biftek


Recept na Ruský biftek

Recept na Ruský biftek je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Ruský biftek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Hovězí maso (ořez)-6OOg sůl, pepř mletý čerstvá petrželka čerstvé bylinky(kopr, saturejka atp.) zelená kapie -1ks cibule -1ks žampiony -2ks smetana zakysaná 100g olej hladká mouka.

Ruský biftek
Zvětšit obrázek

Recept na Ruský biftek

Recept na Ruský biftek:
Hovězí maso očistíme od tuku a blan, nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a semeleme. Přidáme hrst sekané petrželky, zamícháme a vytvoříme 4 kulaté bifteky. Postup můžete použít stejný jako na sekaný biftek dle odkazu v poznámkach. kapii a cibuli nasekáme na hrubo a orestujeme na rozpálené panvi s trochou oleje, přidáme nasekané bylinky, znovu krátce orestujeme a zalijeme rozmíchanou smetanou, krátce povaříme a necháme částečně schladnout. Schladlou směs rozsekáme v mixéru na hladkou omáčku. bifteky obalíme v hladké mouce a pečeme na panvi s trochou oleje z obou stran, před koncem pečení si opečeme žampiony nakrájené na plátky, biftek přelijeme omáčkou z bylinek a poklademe plátky žampionů, sundáme z ohně, přikryjeme pokličkou a necháme tzv. dozrát asi 5 minut.

Poznámka k receptu na Ruský biftek:
http://www.toprecepty.cz/recept/19049-sekany-steak...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ruský biftek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Fantom
  • Datum vložení: 22.04.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: Hovězí maso (ořez)-6OOg sůl, pepř mletý čerstvá petrželka čerstvé bylinky(kopr, saturejka atp.) zelená kapie -1ks cibule -1ks žampiony -2ks smetana zakysaná 100g olej hladká mouka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ruský biftek, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ruský biftek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ruský biftek

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

roastbeef - Anglická hovězí pečeně
Vložil: Jitka Odvárková
2017-11-07 20:06:44

Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ? Jitka...
hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist