RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě, recepty Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě, Přírodní, kuřecí, biftečky, chřestem, bylin


Recept na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě

Recept na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Chřest, kuřecí prsa, sůl, pepř, olej na smažení Omeleta: 2 vejce, 1-2 lžíce vody, rovná lžíce jemné strouhanky, sůl, sekané zelené bylinky (měli jsme petrželku, pár mladých kopřivových lístků a pažitku).

Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě
Zvětšit obrázek

Recept na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě

Recept na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě:
Chřest dobře oloupeme a uvaříme v osolené vodě s kapkou citrónové šťávy a s trochou cukru. Kuřecí prsa nakrájíme na biftečky a osolené a opepřené je usmažíme z obou stran. Uložíme je do tepla, na pánev přilijeme trošínku vody a odvaříme přípečky. Na druhé pánvi na troše oleje usmažíme omeletu z osolených vajec rozšlehaných s vodou, strouhankou a bylinkami. Na talíři pak na omeletu uložíme chřest, opatrně zavineme, z každé strany navlečeme velký prstýnek z kolečka cibule a takhle nachystanou omeletu uprostřed šikmo rozřízneme. Díky cibuli nám vše drží bezpečně pohromadě. Na jednu porci bohatě stačí půlka této omelety.

Poznámka k receptu na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě:
Podáváme s mačkaným bramborem, přelité šťávou z výpečků.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: cathleen
  • Datum vložení: 17.07.2010
  • Počet porcí: 2 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Chřest, kuřecí prsa, sůl, pepř, olej na smažení Omeleta: 2 vejce, 1-2 lžíce vody, rovná lžíce jemné strouhanky, sůl, sekané zelené bylinky (měli jsme petrželku, pár mladých kopřivových lístků a pažitku)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

- Americký řízek
Vložil: Eva
2018-01-31 12:59:54

Dobrý den, mám dotaz, uležet dva dny se nechává řízek i s bramborem a broskví? Vždyť ty brambory budou černé. Děkuji za odpověď E....
roastbeef - Anglická hovězí pečeně
Vložil: Jitka Odvárková
2017-11-07 20:06:44

Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ? Jitka...
hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist