RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní brambory z jižních Čech

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní brambory z jižních Čech, recepty Pikantní brambory z jižních Čech, Pikantní, , brambory, jižních, Čech


Recept na Pikantní brambory z jižních Čech

Recept na Pikantní brambory z jižních Čech je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Pikantní brambory z jižních Čech budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg brambor 1,5 dcl horkého mléka 50 g uzeného libového masa 5 stroužků česneku- i víc 1 cibule 2 vejce 2 lžíce strouhanky bazalka majoránka saturejka sůl trochu sádla čerstvé houby, nebo žampióny.

Pikantní  brambory z jižních Čech
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní brambory z jižních Čech

Recept na Pikantní brambory z jižních Čech:
Brambory si nastrouháme na jemném struhadle na větší cedník a vymačkáme je, dáme do mísy. Zalijeme je horkým mlékem, osolíme,přidáme koření, uzené maso nakrájené na kostičky a žampióny na plátky,strouhanky dáme tolik, aby těsto bylo o něco řidší, než na bramboráky. Rukama promícháme a dáme do pekáčku, který si vymastíme sádlem. Nakonec si v hrnečku rozšleháme vejce a zalijeme brambory. Navrch ještě trošku pomažeme sádlem a dáme zapéct do středně hněda na 150°C.

Poznámka k receptu na Pikantní brambory z jižních Čech:
Měli jsme je k večeři a zjistila jsem, že tu takový recept není, proto jsem ho nafotila a podělila se s Vámi. Zdroj: Jihočeská kuchařka-dobroty z jižních Čech.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní brambory z jižních Čech, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 30.03.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: 1 kg brambor 1,5 dcl horkého mléka 50 g uzeného libového masa 5 stroužků česneku- i víc 1 cibule 2 vejce 2 lžíce strouhanky bazalka majoránka saturejka sůl trochu sádla čerstvé houby, nebo žampióny
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní brambory z jižních Čech, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní brambory z jižních Čech - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní brambory z jižních Čech

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...
curry - Kuře po indicku
Vložil: Pavlína
2016-01-01 23:55:39

to bude hodně dobré :) Jen pozor na kari, aby bylo kvalitní, pak to múže zkazit celý dojem. Já doporučuji tohle http://www.asijske-potraviny.eu/koreni-a-korenici-smesi/291-madraske-kari-nepalive-rajah-20x100g-2147483647.html A určitě ne to ze supermaretu ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist