RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší, recepty Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší, Pepřové, hovězí, divokou, šťávou, bra


Recept na Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší

Recept na Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 hovězí plátky po 100-150 g 2 velké mrkve 1 velká cibule 100 g farmářské slaniny vcelku 2 lžíce přepuštěného másla 3 lžíce zavařených brusinek 3 lžíce sterilované zeleniny Halali mletý černý pepř 2 lžičky mletého nového koření 1 lžíce celého jalovce 3 bobkové listy 1 lžíce cukru 1 lžíce octa 2 vrchovaté lžíce hladké mouky sůl 6 velkých brambor 1/4 celerové bulvy 100-150 ml horkého mléka 2-3 lžíce másla sůl.

Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší
Zvětšit obrázek

Recept na Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší

Recept na Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší:
Plátky masa nařízneme po okrajích a obalíme v mletém černém pepři. V kastrole rozehřejeme máslo a plátky masa zprudka osmahneme dohněda. Vyjmeme a uchováme v teple, třeba pod alobalem. Do výpeku po mase vložíme kostičky slaniny, nasekanou cibuli a stejně velké kostičky mrkve. Za stálého míchání vše dlouho restujeme na střední teplotě do krásně hnědé barvy. Závěrem přidáme jalovec a bobkový list, necháme rozvonět, zasypeme mletým novým kořením a vrátíme maso. Zalijeme vroucí vodou tak, aby maso bylo ponořené, ale neplavalo. Přidáme Halali, brusinky, osolíme a necháme přikryté dusit do změknutí masa. Podle potřeby přiléváme horkou vodu a promícháváme. Měkké maso vyjmeme a zbytek vydusíme na tuk (za vařečkou na dně kastrolu zůstává suchá stopa). Zasypeme moukou, prorestujeme a zalijeme vroucí vodou do hustoty řidší omáčky. Promícháme, teplotu snížíme na minimum, vrátíme maso a necháme půl hodiny probublávat, až tuk vystoupí na povrch šťávy. Poté maso opět vyndáme, vybereme celé kousky koření a omáčku propasírujeme. Hustotu doladíme přidáním vody a dochutíme cukrem, octem, případně solí. Brambory a celer uvaříme doměkka, vodu slijeme a vše rozšťoucháme. Přidáme máslo, horké mléko (po částech) a ušleháme elektrickým šlehačem. Na závěr dochutíme solí. Maso podáváme s kaší a přelijeme omáčkou. Při podávání sypeme nakrájenou čerstvou plocholistou petrželkou.

Poznámka k receptu na Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší:
Tenhle recept mě unikl, v sobotu jsem ho náhodou objevila a hned bylo co uvařit.Moc všem chutnalo, už ho mám vytištěný. Díky za něj

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 03.08.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 4 hovězí plátky po 100-150 g 2 velké mrkve 1 velká cibule 100 g farmářské slaniny vcelku 2 lžíce přepuštěného másla 3 lžíce zavařených brusinek 3 lžíce sterilované zeleniny Halali mletý černý pepř 2 lžičky mletého nového koření 1 lžíce celého jalovce 3 bobkové listy 1 lžíce cukru 1 lžíce octa 2 vrchovaté lžíce hladké mouky sůl 6 velkých brambor 1/4 celerové bulvy 100-150 ml horkého mléka 2-3 lžíce másla sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist