RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Nejlepší čína podla Gordona

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Nejlepší čína podla Gordona, recepty Nejlepší čína podla Gordona, Nejlepší, , čína, podla, Gordona


Recept na Nejlepší čína podla Gordona

Recept na Nejlepší čína podla Gordona je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Nejlepší čína podla Gordona budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
100 ml limetkoveho alebo citronoveho juice 100ml sladkej sójovej omáčky (napr. kecap Manis) 3 lyzice Rastlinneho oleja do woku 4 x 225g hovädzieho mäsa Wagyu svieckova alebo podobnej kvality s mramorovanim nakrájame na 4 cm kocky 2 lyzice lahkej sójovej omáčky 4 strúčiky cesnaku,jemne nasekané 4 plátky cerstveho zázvoru, olúpané a nakrájané na tenké prúžky 2 červené chilli papriky – (malo palive ) semienka vibrate a nakrájané na tenko pod uhlom. 30 g palmového cukru alebo lyzica hnedeho cukru alebo medu Svazok jarnych cibuľiek, nakrájané na diagonálne, biele oddelené od zelenej. Svazok enoki hribikov. ( moze byt aj ina cinska zelenina podla chute ako Bog choy.) 3 lyžičky zemiakového alebo kukuricneho škrobu rozpustíme v 4 lyžiciach studenej vody..

Nejlepší  čína podla Gordona
Zvětšit obrázek

Recept na Nejlepší čína podla Gordona

Recept na Nejlepší čína podla Gordona:
1.V miske zmiešame citrónovú alebo limetkovu šťavu, pridame cast sladkej sójovej omáčky ( ketchup Manis )a trochu medu alebo palmoveho cukru. 2. Do woku dame rastlinny olej a rozohrejeme až je horúci a pridame na kocky nakrajane Wagyu a prudko opecieme zo vsetkych stran pridame trochu lahkej sojovej omacky prehrejeme a odlozime na stranu na teply tanier. ( Pozor ked robime viac porcii robime na etapy aby sa nam maso nezacalo dusit vo vlastnej stave,,,,musi sa opekat.! ) 3.Do čisteho woku, stir fry –vmiesame bielu cast jarnej cibuľky so 40ml na sladkej sójovej omáčky a limetkovej šťavy .Pridame cesnak, zázvor, čili a zelenu cast z jarnej cibuľky a umyte enoki hribky 1- 2 minuty dobre premiešame –stir fry.Nakoniec naspat pridame Wagyu hovädzie kocky a so stavou a este zahustime zemiakovym skrobom rozpustenym vo vode, prevarime –stir fry cca 1 minutu. 4. Servirujeme s Thajskou jasminovou ryzou.

Poznámka k receptu na Nejlepší čína podla Gordona:
Gordon Ramsay bol povolany ako sudca vybrat najlepsiu cinsku restauraciu v anglicku a toto bolo jedno z jedal ( trochu upravene )vitazov roku 2010, malej restauracie YU and YOU. Pozor radsej vyskusat jednu malu porciu -trosku!lebo suroviny pouzite su velmi drahe, Wagyu hovadzia svieckova je najdrahsie hovadzie na trhu je prirodzene prerastena -mramorovana. Da sa nahradit aj inou lacnejsou ale treba pred tym marinovat. http://www.wagyufarm.cz/wagyu.html

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nejlepší čína podla Gordona, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nonya
  • Datum vložení: 13.05.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 100 ml limetkoveho alebo citronoveho juice 100ml sladkej sójovej omáčky (napr. kecap Manis) 3 lyzice Rastlinneho oleja do woku 4 x 225g hovädzieho mäsa Wagyu svieckova alebo podobnej kvality s mramorovanim nakrájame na 4 cm kocky 2 lyzice lahkej sójovej omáčky 4 strúčiky cesnaku,jemne nasekané 4 plátky cerstveho zázvoru, olúpané a nakrájané na tenké prúžky 2 červené chilli papriky – (malo palive ) semienka vibrate a nakrájané na tenko pod uhlom. 30 g palmového cukru alebo lyzica hnedeho cukru alebo medu Svazok jarnych cibuľiek, nakrájané na diagonálne, biele oddelené od zelenej. Svazok enoki hribikov. ( moze byt aj ina cinska zelenina podla chute ako Bog choy.) 3 lyžičky zemiakového alebo kukuricneho škrobu rozpustíme v 4 lyžiciach studenej vody.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nejlepší čína podla gordona, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nejlepší čína podla Gordona - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nejlepší čína podla Gordona

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist