RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Minutky kmín

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Minutka je rychlé jídlo připravované za několik minut. Jde o jídla připravovaná z čerstvých (nikoli předem uvařených) surovin, obvykle jídla rychlá - steaky, ryby, salá

Recepty - Minutky kmín

Minutky - návody k vaření - online kuchařka

Minutka je rychlé jídlo připravované za několik minut. Jde o jídla připravovaná z čerstvých (nikoli předem uvařených) surovin, obvykle jídla rychlá - steaky, ryby, saláty.

Kmín jsou sušená semena kmínu kořenného (Carum carvi). Jde o jedno z nejstarších používaných evropských koření. Jeho používání je doloženo už ze starověku. Používá se ke kořenění chleba, brambor, pečení, omáček, salátů, a mnoha dalších jídel. Hospodářské využití kmínu je především jako pochutina do těsta v pekařství (pokmínovaný chléb), v konzervárenství, v likérnictví, ve farmacii a mnoha dalších odvětvích potravinářského průmyslu. Přidává se při vaření brambor, do kyselého zelí, k masům a do salátů. Obsažený karvon pozitivně ovlivňuje trávení.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 12 receptůZobrazuji: 1-12 receptů
Recept na Masová směs s bramboráčky
Masová směs s bramboráčky Na lívanečníku upečeme malé bramboráčky. Nakrájenou slaninu rozpečeme (je-li hodně libová, přidáme trošku oleje), přidáme drobně nakrájenou cibuli, zpěníme. Maso nakrájíme na kostičky, vložíme do základu, osolíme a opečeme za stálého míchání. K po...
Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou - recept od maminky
Maso tří barev s fazolkama, rajčaty a cibulkou Červenou cibul oloupeme a nakrájíme na středně velké měsíčky, rozpálíme si pánev s trochou oleje. Do jedné pánve vložíme část nakrájené cibule. Mezi tím opláchneme kuřecí prsa, očistíme a nakrájíme na nudličky. Párky a klobásky nakrájíme na stře...
Bramboráky plněné játry - recept od maminky
Bramboráky plněné játry Nastrouhané brambory (já strouhám na hrubo, aby to hezky křupalo) smíchám s vejci, solí, posypu majoránkou, kmínem, pepřem, moukou a prolisovaným česnekem. Zamíchám. Na pánvi si dozlatova osmažím nakrájenou cibulku, pak játra a osmažím je. Ke konci přidám ...
Špekáčky na černém pivu
Špekáčky na černém pivu Do pekáče rozložíme na kolečka nakrájenou cibuli, asi půl cm vrstvu, na ní dáme na půlky rozkrojené špekáčky, které osolíme, opepříme a pokmínujeme. Prolisujeme česnek, dále zalijeme kečupem a rozložíme feferonky nebo zasypeme chilli a zalijeme černým pi...
Chudí rytíři s houbami
Chudí rytíři s houbami Na másle opražíme na kostičky nakrájenou slaninku, přidáme na plátečky žampionů, osolíme, pokmínujeme a chvíli dusíme, přidáme mladou zelenou cibulku. Na jeden plátek toustu/chleba navršíme náplň a posypeme strouhaným sýrem - druhým plátkem zatlačíme a...
Marinovaný losos na zeleném chřestu
Marinovaný losos na zeleném chřestu Nejprve si smícháme přísady do marinády. Do kůže lososa uděláme ostrým nožem několik zářezů. Pak z obou stran velmi pečlivě vetřeme marinádu a necháme alespoň hodinu odležet. Zelený chřest, pokud je čerstvý, loupat nemusíme, jen odřízneme zdřevnat...
Trojbarevný cop
Trojbarevný cop Na delší proužky nakrájené maso promícháme s prolisovaným česnekem, pepřovým kořením a olivovým olejem. Necháme v ledničce minimálně 24 hodin uležet. Vezmeme z každého druhu masa jeden kus, z jedné strany sepneme párátkem, spleteme cop a druhý konec taky...
Velikonoční plnka/nádivka
Velikonoční plnka/nádivka Pečivo zmiešame s cca 100ml mlieka a s vajíčkami (dajte najskôr 3 a potom ak bude ešte treba pridajte ďalšie – záleží aj na ich veľkosti) a poriadne premiešame - najlepšie sa to všetko mieša rukou. Ak je treba pridáme ešte mlieko. Ďalej dáme šunku, bylinky,...
Nejlepší recept na Minutková krkovička s houbovou vůní
Minutková krkovička s houbovou vůní Krkovičku naklepeme, nařízneme, z obou stran osolíme, poprášíme mletým kmínem a vydatně posypeme houbovým práškem, který do masa vtlačíme. Necháme chvíli uležet, poté poprášíme solamylem, také do masa rukou vtlačíme a opečeme na rozpáleném oleji dozla...
Salám jako minutka
Salám jako minutka Uprostřed salámu vykrojíme větším, kulatým vykrajovátkem na cukroví otvor. Vykrojený kus salámu nakrájíme na hodně drobné kostičky a nadrobno nakrájíme také cibuli. Nakrájené suroviny dáme společně s drceným kmínem orestovat na malou pánvičku. Vejce...
Žampionová rychlovka se salámem a zeleninou - recept od maminky
Žampionová rychlovka se salámem a zeleninou V rendlíku na rozpálený olej vložíme salám nakrájený na kousky a žampiony - rychle orestujeme a zalijeme troškou vody. Dusíme cca 7 min. Přidáme půlku papriky a půlku rajčete také na kousky, přidáme koření a bylinky a dusíme asi 10 min. Přidáme zbylou papr...
Vepřová minutka s "rendlíčankami"
Vepřová minutka s Brambory vaříme ve slupce. Mezitím naklepeme plátky vepřového. Osolíme a opepříme je černým pepřem. Na pánvI roztavíme sádlo. Do něj můžeme vložit i kuličky bílého nebo červeného pepře. Plátky zprudka po obou stranách na sádle opečeme. Lepe pod pokl...
Nalezeno: 12 receptůZobrazuji: 1-12 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba

Minutky

Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist