RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší, recepty Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší, Losos, cuketou, rajčátky, celerovou, kaší


Recept na Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší

Recept na Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Filety z lososa (asi 400 gramů), 1 cuketa, cherry rajčátka, citron, sůl, pepř (popř. koření na ryby), 1 kg brambor, 3 celery..

Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší
Zvětšit obrázek

Recept na Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší

Recept na Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší:
Filety zbavíme kůže, omyjeme, osolíme, opepříme, popř. okořeníme podle chuti a zakapeme citronem. Cuketu omyjeme, ale neloupeme, nakrájíme na tenčí plátky a lehce osmahneme na másle (asi minutku). Rajčátka omyjeme. Dno pekáčku (nebo mističek, které jsem použila já) lehce vymažeme máslem, poklademe plátky cukety, trochu osolíme, na ně položíme lososa a kolem dáme rajčátka. Pečeme v troubě až je maso měkké (mně to v horkovzdušné troubě na 180 stupňů trvalo asi 20-25 minut). Kaše: Celery uvaříme do měkka, brambory taktéž. Celer nejdříve rozmačkáme zvlášť vidličkou a pak přidáme do již rozmačkaných brambor, lehce osolíme a podáváme k rybě.

Poznámka k receptu na Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší:
Na ozdobení používám moc ráda řeřichu a k chuti přijde i ledový salát s klasickou octovou zálivkou.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Ingrid.W (Ingrid Weissmannová)
  • Datum vložení: 14.05.2009
  • Počet porcí: 5 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: Filety z lososa (asi 400 gramů), 1 cuketa, cherry rajčátka, citron, sůl, pepř (popř. koření na ryby), 1 kg brambor, 3 celery.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Losos s cuketou, rajčátky a celerovou kaší

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...
curry - Kuře po indicku
Vložil: Pavlína
2016-01-01 23:55:39

to bude hodně dobré :) Jen pozor na kari, aby bylo kvalitní, pak to múže zkazit celý dojem. Já doporučuji tohle http://www.asijske-potraviny.eu/koreni-a-korenici-smesi/291-madraske-kari-nepalive-rajah-20x100g-2147483647.html A určitě ne to ze supermaretu ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist