RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Litevský boršč

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Litevský boršč, recepty Litevský boršč, Litevský, boršč


Recept na Litevský boršč

Recept na Litevský boršč je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Litevský boršč budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200g hlávkového zelí,100 g brambor,50 g mrkve,50 g celeru,100 g červené řepy,200 g moravské nebo jiné klobásy,1-2 lžíce rajského protlaku,2 lžíce sádla,1 dl kysané smetany,1 lžíce hladké mouky,pórek,citronová šťáva nebo ocet,sůl.

Litevský boršč
Zvětšit obrázek

Recept na Litevský boršč

Recept na Litevský boršč:
Hlávkové zelí nakrájíme na nudličky,brambory,mrkev,celer,červenou řepu a pórek nakrájíme na plátky.Na sádle opečeme na plátky nakrájenou klobásu,přidáme protlak,zalijeme 1,2 l vody,přidáme nakrájenou zeleninu a brambory,osolíme a vaříme asi 25-3O min.Smetanu rozmícháme s hladkou moukou a ještě asi 3 min.povaříme.Dochutíme citr.šťávou nebo octem

Poznámka k receptu na Litevský boršč:
Zdroj mám již roky z nějakého sešitku,ani nevím z jakého.Fotku dodám

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Litevský boršč, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jikotka (Jiřina)
  • Datum vložení: 08.05.2009
  • Počet porcí: 5 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 200g hlávkového zelí,100 g brambor,50 g mrkve,50 g celeru,100 g červené řepy,200 g moravské nebo jiné klobásy,1-2 lžíce rajského protlaku,2 lžíce sádla,1 dl kysané smetany,1 lžíce hladké mouky,pórek,citronová šťáva nebo ocet,sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na litevský boršč, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Litevský boršč - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Litevský boršč

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...
curry - Kuře po indicku
Vložil: Pavlína
2016-01-01 23:55:39

to bude hodně dobré :) Jen pozor na kari, aby bylo kvalitní, pak to múže zkazit celý dojem. Já doporučuji tohle http://www.asijske-potraviny.eu/koreni-a-korenici-smesi/291-madraske-kari-nepalive-rajah-20x100g-2147483647.html A určitě ne to ze supermaretu ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist