RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem, recepty Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem, Ledový, salát, hlívovými, škvarečky, parmezánem


Recept na Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem

Recept na Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem je zařazen v kategorii saláty. K přípravě Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 hlávka ledového salátu (lze použít i např. čínské zelí 100 g hlívy ústřičné několik koleček okurky 1 stonek zelené cibulky několik zelených oliv sůl čerstvě tlučený pepř granulovaný česnek olivový olej vinný ocet (kdo nemá rád, použije obyčejný, trochu naředěný vodou) parmezán.

Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem
Zvětšit obrázek

Recept na Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem

Recept na Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem:
Hlívu nakrájíme na proužky a zprudka ji opečeme na malém množství oleje dokřupava (cca 10 minut). Přemístíme ji na papírové utěrky, abychom odsáli přebytečný tuk, posypeme špetkou granulovaného česneku, necháme vychladnout a teprve potom osolíme. Nikdy nesolíme předem, houby by pustily vodu a spíše by se dusily. Ledový salát natrháme na kousky a promícháme se zálivkou, připravenou ušleháním 3 lžic olivového oleje, 1 lžíce bílého vinného octa a soli. Salát poklademe plátky okurky, šikmo nakrájenou cibulovou natí, rozpůlenými olivami a hlívovými škvarky. Ozdobíme hoblinkami parmezánu a posypeme čersrvě tlučeným nebo namletým pepřem. Podáváme například s opečenými tousty a sklenkou dobrého bílého vína.

Poznámka k receptu na Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem:
parada

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 21.04.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Saláty
  • Suroviny: 1 hlávka ledového salátu (lze použít i např. čínské zelí 100 g hlívy ústřičné několik koleček okurky 1 stonek zelené cibulky několik zelených oliv sůl čerstvě tlučený pepř granulovaný česnek olivový olej vinný ocet (kdo nemá rád, použije obyčejný, trochu naředěný vodou) parmezán
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...
curry - Kuře po indicku
Vložil: Pavlína
2016-01-01 23:55:39

to bude hodně dobré :) Jen pozor na kari, aby bylo kvalitní, pak to múže zkazit celý dojem. Já doporučuji tohle http://www.asijske-potraviny.eu/koreni-a-korenici-smesi/291-madraske-kari-nepalive-rajah-20x100g-2147483647.html A určitě ne to ze supermaretu ...
CIBEBKY - Cibébky
Vložil: Alena Žurková
2015-12-20 19:41:30

Nikde na nete som nenašla na koľko a ako dlho sa cibebky pečú. Prosila by som o odpoveď. Ďakujem...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist