RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Krůtí roláda

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Krůtí roláda, recepty Krůtí roláda, Krůtí, roláda


Recept na Krůtí roláda

Recept na Krůtí roláda je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Krůtí roláda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 balení chlazeného krůtího masa-asi 800 g 3 polévkové lžíce rybízové marmelády sůl,pepř plátkový sýr,nebo nastrouhaná cihla asi 15 dkg 2 cibule 10-20 dkg selského na kostičky nakrájeného salámu 1 sklenka Kunovjanky(Moravanky)bez nálevu velká hrst nakrájené zelené cibulkové natě kdo má,tak nasekaný libeček 1 kostka zeleninového bujonu,nebo masoxu sádlo-olej 1 vrchovatá polévková lžíce hladké mouky.

Krůtí roláda
Zvětšit obrázek

Recept na Krůtí roláda

Recept na Krůtí roláda:
Omyté, osušené na plát rozříznuté maso naklepeme přes potravin. folii nebo sáček od středu do stran. Osolíme, mírně opepříme a natřeme rybízovou marmeládou. Na osmaženém salámu s cibulkou uděláme klasická míchaná vajíčka, do kterých vmícháme Kunovjanku, hrst cibulové natě a libeček. Na marmeládou potřený plát rozložíme plátkový nebo nastrouhaný sýr, pomažeme vychladlou vaječnou směsí, zabalíme a zajistíme silnější nití. V papiňáku osmažíme na rozpáleném tuku nadrobno pokrájenou cibuli, vložíme roládu a prudce ji opečeme ze všech stran. Přidáme asi 5 dl vody, kostku bujonu, hrnec uzavřeme a pod tlakem dusíme 30 minut. Hrnec odstavíme, necháme dojít, otevřeme, roládu vyjmeme, nitě odstraníme a maso uchováme v teple. Ve 3 dl studené vody rozmícháme hl. mouku a za stálého míchání vlijeme do vařící šťávy. Podle chuti dochutíme a necháme ještě 10 minut provařit. Roládu nakrájíme na plátky, vložíme zpět do šťávy a prohřejeme. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem. Hodí se různé zeleninové saláty.

Poznámka k receptu na Krůtí roláda:
Postup nemám vyfocený, děti přišly s foťákem k jídlu, až bylo navařeno. Rolády se většinou natírají hořčicí, já neměla, ale zbyla mi rybízová marmeláda, kterou jsem zrovna dělala a tak jsem zkusila. Manžel nevěřícně přihlížel, ale chuť byla pikantní a všem chutnalo :-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí roláda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 08.09.2010
  • Počet porcí: 4-5 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 balení chlazeného krůtího masa-asi 800 g 3 polévkové lžíce rybízové marmelády sůl,pepř plátkový sýr,nebo nastrouhaná cihla asi 15 dkg 2 cibule 10-20 dkg selského na kostičky nakrájeného salámu 1 sklenka Kunovjanky(Moravanky)bez nálevu velká hrst nakrájené zelené cibulkové natě kdo má,tak nasekaný libeček 1 kostka zeleninového bujonu,nebo masoxu sádlo-olej 1 vrchovatá polévková lžíce hladké mouky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí roláda, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí roláda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí roláda

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist