RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kachní žaludky na slanině

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kachní žaludky na slanině, recepty Kachní žaludky na slanině, Kachní, žaludky, na, slanině


Recept na Kachní žaludky na slanině

Recept na Kachní žaludky na slanině je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kachní žaludky na slanině budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Ingredience: 400 gr. kachních žaludků, ale pro větší jedlíky třeba 600 gr. 50 gr. uzené slaniny, může být i zahraniční / anglická/ 1 lžíce vepřového sádla, kdo má tak použije kachní sádlo 1 cibule velikosti kachního vejce sůl a pepř podle vlastní chuti několik kapek worcestrové omáčky půl kávové lžičky plnotučné hořčice 2 rovné polévkové lžíce hladké mouky / to je také myšleno podle zvyku/ jak kdo má rád hustou šťávu. asi 1.5 cm sardelové pasty..

Kachní žaludky na slanině
Zvětšit obrázek

Recept na Kachní žaludky na slanině

Recept na Kachní žaludky na slanině:
Nejlépe z vlastního chovu. Případně za směnitelnou korunu zakoupíme v Globusu v jiném usu či landu ba i jinde kachní žaludky. Co ještě koupit ukáže pohled do spíže - lednice. Vezmi kastrol a na plotně v něm rozškvař ten špek, co jsi před tím nakrájel na drobné kostky. Přidej sádlo podle potřeby a na to dej tu cibuli jemně nasekanou. Smaž ji dohněda a pak tam dej žaludky nakrájené na kousky. Sádlo na těch žaludcích nechej. Zarestuj, míchej, přidej hořčici, míchej, malinko podlij vývarem ale i horkou vodou. Přiklop poklicí a nech to dusit asi dvacet minut. Přitom hlídej a podlívej. Pro labužníky decinka červeného neuškodí, právě naopak. Potom to všechno osol a opepři a vydušený základ se žaludky zaprášíš moukou, nech zarestovat, aby to bylo tmavé. Znova podlij, nech pod pokličkou dodělat, přidej před koncem tu sardel pastu a je-li třeba dochuť worcestrovou omáčkou. Pozor, hrozí nebezpečí sežrání během přípravy . Jo, ta pasta je dost slaná, tak je třeba s tím počítat.

Poznámka k receptu na Kachní žaludky na slanině:
Dobré, levné. U nás oblíbené jídlo. Jako sobotní oběd nebo rychlá večeře. V neděli je pak pěkně do křupava pečený obklad od těch žaludků, pokud jsou z našeho dvora. Kdo nepochopil, tak je to ta kachna/y

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kachní žaludky na slanině, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: jan.alois (Honza Alois)
  • Datum vložení: 24.04.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Ingredience: 400 gr. kachních žaludků, ale pro větší jedlíky třeba 600 gr. 50 gr. uzené slaniny, může být i zahraniční / anglická/ 1 lžíce vepřového sádla, kdo má tak použije kachní sádlo 1 cibule velikosti kachního vejce sůl a pepř podle vlastní chuti několik kapek worcestrové omáčky půl kávové lžičky plnotučné hořčice 2 rovné polévkové lžíce hladké mouky / to je také myšleno podle zvyku/ jak kdo má rád hustou šťávu. asi 1.5 cm sardelové pasty.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kachní žaludky na slanině, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kachní žaludky na slanině - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kachní žaludky na slanině

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist