RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai, recepty Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai, Hovězí, polévka, skoro, lepší, jako, od, babičky-, Ph


Recept na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai

Recept na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kg hovadzie spikove kosti 1 kg hovadzi chvost 2 cibuľa 5 cm zazvor 1 cesnak cely 2 skorica cela palicky 3 aníz hviezdicky 1 lyzicka koriandrove semienka 2 lyzice rybacia omáčka 1lyzicka cukor obloha: ryzove ploche slize hovadzie mäso biftek koriander vnat bazalka (najlepsie vietnamska jarna cibulka fazulove klicky mungo (Giá ) limetka alebo citron.

Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai

Recept na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai:
1-Vsade je vela receptov na tuto fantasticky Vietnamsku polievku ale vacsina zabuda ze tajomstvo tejto polievky je v jej zakladnej surovine hovadzom vyvare. Takze ziaden solamyl, ani sojova omacka ci mrkva alebo judasove ucho. Klasika pomaly a dlho varene suroviny na nizkom plameni a najlepsia az po... 20 hodinach.Tym dostaneme tu spravnu konzistenciu a chut. 2-Do silno vriacej vody dame varit kosti a nakrajany chvost. Zbierame kal - penu .Po desiatich minutach znizime plamen a pridame silno oprazene" ocernene" prisady ktore su nakrajane na hrubo: cibula , cesnak , zazvor ,anyz cely , skorica palicky, koriander semienka,Vyvar mozeme robit dvoma sposobmi ako neochuteny ( bez soli a rybacej omacky na vseobecne pouzitie alebo ochutit pre Phu s rybacou omackou a cukrom. Varime na nizkom plameni do nekonecna .....zcedime. odlozime do ladnicky .Zoberieme masny vrch a pouzijeme len cisty vyvar. Mozeme aj dat zmrazit na kocky a pouzit samostatne. 3-Phu Polievka: Kvalitne surove hovadzie maso stejk nakrajame alebo si dame nakrajat na krajaci na velmi jemne platky ( da sa to najlepsie zmrazene).Prichystame si vedla misky. Ryzove slize dame varit , horucu cast slizov ( porciu dame na dno misky. Na slize poukladame cast nakrajanych byliniek , jarnu cibulku a koriander. Na to poukladame surove na jemno nakrajane platky stejkoveho hovadzieho. 4-Vriacim vyvarom zaleje maso, a servirujeme.( tym sa na jemno nakrajane masko uvari). Pre kazdeho nachystame dalsie cerstve ingrediencie ako fazulove klicky, bylinky , bazalku a aj matu a ochutiny ako cerstve chili na drobno nakrajane, rybaciu omacku, limetku alebo citron a dakde pridavaju este hoisin omacku vsetko podla individualnej chute.

Poznámka k receptu na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai:
Hovězí polévka skoro lepší ako od babičky ? aj moja babicka keby zila by to potvrdila lebo mala zdravy sedliacky rozum a by videla ze tato kombinacia klasickeho vyvaru a cerstvych zdravych byliniek je nielen dobra ale aj zdrava.Len vtedy oni tie suroviny nemali .Takze Vietnamska klasika viac ako polievka narodne jedlo.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nonya
  • Datum vložení: 10.04.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 2 kg hovadzie spikove kosti 1 kg hovadzi chvost 2 cibuľa 5 cm zazvor 1 cesnak cely 2 skorica cela palicky 3 aníz hviezdicky 1 lyzicka koriandrove semienka 2 lyzice rybacia omáčka 1lyzicka cukor obloha: ryzove ploche slize hovadzie mäso biftek koriander vnat bazalka (najlepsie vietnamska jarna cibulka fazulove klicky mungo (Giá ) limetka alebo citron
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- phở tai, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist