RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka, recepty Česnekovo-rozmarýnová panenka, Česnekovo-rozmarýnová, panenka


Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka

Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Česnekovo-rozmarýnová panenka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600-800 g vepřové panenky 4 stroužky česneku několik snítek čerstvého rozmarýnu olivový olej sůl černý pepř (nejlépe čerstvě mletý) 1 lžíce soleného másla (nebo máslo a špetka soli) 1 lžíce hladké mouky studený vývar nebo voda 1 lžíce dijonské hořčice.

Česnekovo-rozmarýnová panenka
Zvětšit obrázek

Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka

Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka:
Panenku rozkrájíme na 4 porce, osolíme, opepříme a do středu uděláme zářez ostrým nožem. Do zářezu napěchujeme česnek, nakrájený na tenké špalíčky a pár lístečků rozmarýnu. Porce masa zakapeme olivovým olejem (potřeme) a necháme odležet - nejlépe do druhého dne. Rozpálíme plochou pánev, zacákneme asi lžící olivového oleje a vložíme porce masa. Opečeme je zprudka ze všech stran dohněda, trvá to asi 10 minut, potom vyjmeme a vložíme do trouby, kterou jsme si rozehřáli na cca 180°c. Do výpeku vložíme lžíci másla, necháme rozehřát, zasypeme moukou, prosmahneme a zalijeme vývarem nebo vodou. Přidáme lžíci hořčice a dochutíme solí, pepřem, případně sojovou omáčkou. Při podávání porce příčně rozkrojíme.

Poznámka k receptu na Česnekovo-rozmarýnová panenka:
Dnes jsme vařili a bylo to výborný +8

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Česnekovo-rozmarýnová panenka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 20.04.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 600-800 g vepřové panenky 4 stroužky česneku několik snítek čerstvého rozmarýnu olivový olej sůl černý pepř (nejlépe čerstvě mletý) 1 lžíce soleného másla (nebo máslo a špetka soli) 1 lžíce hladké mouky studený vývar nebo voda 1 lžíce dijonské hořčice
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Česnekovo-rozmarýnová panenka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Česnekovo-rozmarýnová panenka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

roastbeef - Anglická hovězí pečeně
Vložil: Jitka Odvárková
2017-11-07 20:06:44

Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ? Jitka...
hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist