RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bulky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bulky, recepty Bulky, Bulky


Recept na Bulky

Recept na Bulky je zařazen v kategorii domácí pekárna. K přípravě Bulky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
280 ml vody, 6 lžic oleje, 3oo g hladké mouky, 150 g pšeničné celozrnné mouky, 2,5 lžičky soli, 1 lžička cukru, 15 g čerstvého droždí Na potírání a posyp: voda, sůl, cibule, česnek, mák, sezam, kmín, pekař.sůl.

Bulky
Zvětšit obrázek

Recept na Bulky

Recept na Bulky:
Suroviny dát do pekárny v pořadí jak jsou psané. Zapnout na prog.Těsto. Nakynuté těsto na vále rozdělit na 8-12dílů (dle velikosti jakou máte rádi-dost nakynou), z každého vypracovat kuličku a dát kynout na olejem pomazaný plech nebo pečící papír. Po vykynutí udělat do každé bulky uprostřed prsty hluboký důlek a pomazat vodou a posypat mákem,....... Já někdy potírám cibulovou či česnekovou vodou (voda, sůl, nahrubo nastrouhaný kousek cibule nebo prolisovaný stroužek česneku, nechám odstát, přecedím a tím pak potírám bulky a sypu semínky). Péct na 185°C cca 20min (dle trouby).

Poznámka k receptu na Bulky:
Zdroj: Radůziny recepty - a pro šťourálky; Radůzy jsem se ptala a není proti a s tím autorem nic nenadělám je zadán a nelze změnit! Vím to, klikla jsem na něj a smazal se mi celý recept:-( - a já jsem si ho časem upravila tak jak chutná nám. Samozřejmě lze mouky změnit podle toho jaké máte rádi, např. grahamová....

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bulky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mirca75
  • Datum vložení: 08.05.2009
  • Počet porcí: 8 - 12 dle velikosti.Lze i menší nebo větší.
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Domácí pekárna
  • Suroviny: 280 ml vody, 6 lžic oleje, 3oo g hladké mouky, 150 g pšeničné celozrnné mouky, 2,5 lžičky soli, 1 lžička cukru, 15 g čerstvého droždí Na potírání a posyp: voda, sůl, cibule, česnek, mák, sezam, kmín, pekař.sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bulky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bulky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bulky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla



SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

roastbeef - Anglická hovězí pečeně
Vložil: Jitka Odvárková
2017-11-07 20:06:44

Dobrý den, hledám na netu recept na r. v pomalém hrnci, myslíte, že by v něm šel připravit ? Jitka...
hanácké koláčky - Hanácké koláčky s tvarohem a marmeládou
Vložil: Miluška
2017-08-14 06:19:52

poprvé jsm zkoušela vaše hanácké koláčky .V domácí pekárně jsem nechala umíchat těsto . Musím konstatovat , že takto vynikající koláčky jsem jedla snad poprvé. Opravdu skvělý a jednoduchý recept a výsledek skvělý. Děkuji moc za recept....
tvrde maso k rajské? - Rajská omáčka s hovězím masem
Vložil: Laura
2017-01-19 08:23:28

Ahoj, maso na rajskou dělám vždy v papiňáku, za hodinu ho mám nerozžvýkatelné a když dělám déle, nakonec je tuhé a také se nedá jíst... čím to může být? Dělám z předního......
gulasova polevka - Gulášová polévka z pytlíku
Vložil: Pavel Brynda
2017-01-17 15:30:14

Kdyz uz jsem tak mizerny kuchar,ze musim varit polevky z pytliku,urcite s tim nepolezu na internet!...
sýr - Dobrý domácí sýr - Retro
Vložil: Pajka
2016-10-23 20:16:59

Je dobrý na výrobu sýrů fenmentor? Koukala jsem teď na net a našla jsem fenmentor Kuvings. Někdo zkušenosti?...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist